Her får du den tid, du har brug for

En synstest hos os starter altid med en indledende samtale med en af vores optikere, hvor vi finder ud af, hvad dit behov helt præcist er.

Markedets mest præcise målinger

Gitte Sass har investeret i markedets mest avancerede elektroniske udstyr. Vi har samtidig uddannet vores medarbejdere, så de i dag er eksperter i at bruge den moderne teknik i en sådan grad, at du altid kan være sikker på, at vi kan forsyne dine briller med lige præcis de glas, der giver dig det bedste syn.

Med vores Rodenstock DNEye scanner er vi i stand til at udføre markedets mest præcise målinger af dine øjne og overføre dem direkte til dine nye brilleglas. Vi har desuden et helt unikt samarbejde med erfarne øjenlæger fra Eyecare Danmark, hvilket betyder, at vi kan tage et billede af øjets nethinde og få disse billeder analyseret af danske øjenlæger. De ser bl.a. efter AMD (alders forkalkning), grøn stær, modermærker, forandringer ifm. diabetes og andre øjenrelaterede forandringer. Dette giver dig mulighed for at følge dine øjnes sundhed uden i første omgang at skulle forbi en øjenlæge.

Maskine til synsprøve

Billeder af udstyret

Bestil tid online på få minutter

I butikken tager vi en synsprøve og tjekker, om dit syn er i orden, eller om du evt. har behov for briller. Det tager ganske få minutter at booke en tid online. I bookingsystemet vælger du selv, hvornår prøven skal finde sted. Klik på knappen herunder, og du er i gang.