skip to Main Content
Menu

Her får du den tid, du har brug for.

Hos os er en synsprøve ikke kun en synsprøve. Vores 3 optikere lægger lige så stor vægt på at supplere synsprøven med en indledende samtale, hvor vi finder ud af, hvad dit behov helt præcist er.

Synstest med MARKEDETS MEST PRÆCISE MÅLINGER

Gitte Sass har investeret i markedets mest avancerede elektroniske udstyr. Vi har samtidig uddannet vores medarbejdere, så de i dag er eksperter i at bruge den moderne teknik i en sådan grad, at du altid kan være sikker på, at vi kan forsyne dine briller med lige præcis de glas, der giver dig det bedste syn.

Med vores Rodenstock DNEye scanner er vi i stand til at udføre markedets mest præcise målinger af dine øjne og overføre dem direkte til dine nye brilleglas.

Nyhed – for dine øjnes sundhed!

Vi har et helt unikt samarbejde med erfarne øjenlæger fra Eyecare Danmark.
Det betyder, at vi kan tage et billede af øjets nethinde – dvs. det indre øje – og få disse billeder analyseret af danske øjenlæger.
De ser bl.a. efter AMC (alders forkalkning), grøn stær, modermærker, forandringer ifm. diabetes og andre øjenrelaterede forandringer. Dette giver dig mulighed for at følge dine øjnes sundhed uden i første omgang at skulle forbi en øjenlæge. Fundus billeder med øjenlæge analyse koster 250 kr.

Bestil tid til en synstest
Du er altid velkommen til at kigge ind for at høre, om vi har tid til at tage en synsprøve på dig. Men vil du være helt sikker på, at vi har en ledig medarbejder, er det en god idé at ringe 55 77 55 72 og få en aftale.
Udfylder du i stedet kontaktformularen, ringer vi dig op.