Kontaktlinser til dig og din livsstil

En kontaktlinse er ikke bare en kontaktlinse. Vi hjælper dig med at finde præcis de linser, der passer til dine behov.

Hvorfor købe kontaktlinser hos Gitte Sass?

Der kan være mange fordele ved at vælge kontaktlinser fremfor briller. Kontaktlinser bæres direkte på hornhinden og giver derfor fuld bevægelsesfrihed. De sidder ikke i vejen, skærmer ikke udsynet, bliver ikke våde i regnvejr, og de dugger ikke. Kontaktlinser er både beregnet til nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og når man har brug for læsestyrke.

Vælger du at købe linser hos os, får du mange fordele med i købet. Vi giver mulighed for gratis at prøve linserne – også hjemme hos dig selv. Vores uddannede kontaktlinseoptikere giver grundig instruktion i korrekt brug af linserne, og du får altid tilbudt markedets bedste og nyeste linsetyper. Vi lægger stor vægt på at finde præcis de linser, der passer dine behov – også til bygningsfejl eller med læsestyrke. Desuden får alle vores “linsekunder” kontrolleret deres kontaktlinser løbende, så vi sikrer, at øjets miljø er, som det skal være.

Kontaktlinser i etui

Hvilken type linser passer til dit behov?

1-dagslinser

1-dagslinser er ideelle, hvis du ønsker nye linser hver dag. 1-dagslinser er også det rigtige valg til sport og fritidsaktiviteter, og du slipper for rengøring af linserne. De minimerer risikoen for øjenirritation og er velegnede til brugere, som skifter mellem briller og kontaktlinser.

14-dagslinser

Denne type linser kræver kun ganske lidt tilvænning. Om nødvendigt kan du sove med linserne enkelte nætter. Der er kun minimal risiko for belægninger, da du skifter til nye linser hver 14. dag. Samtidig er linserne lette og hurtige at rengøre.

Månedslinser

Månedslinser kan bruges i op til 30 dage, og herefter skifter du til et nyt sæt linser. Månedslinser er kun til dagsbrug og skal renses hver aften og opbevares i rensevæske natten over – modsat fx 1-dagslinser.

Døgnlinser

Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage, så du behøver fx ikke at medbringe rensevæske, når du skal hjemmefra. Døgnlinser er fremstillet af et materiale, der tillader stor iltgennemstrømning, og derfor bliver hornhinden ikke irriteret.

Flerstyrkelinser

Kontaktlinser fås også med glidende overgang, så det er muligt at se skarpt på alle afstande. Denne type linser kan kræve tilvænning, men tilbyder god synskomfort. Samtidig kan du vælge mellem korttidslinser og langtidslinser.

Natlinser

Vi har investeret i en avanceret maskine, der kan udmåle øjnene til kontaktlinser, som man skal sove med. De former øjnene om natten, så du kan gå uden linser om dagen. Det kan fx være en god løsning for personer, der ellers har svært ved at bruge linser pga. tørre øjne.

Er dit barn parat til kontaktlinser?

Mange børn vil gerne have kontaktlinser, da det giver en anden frihed end briller – fx i forbindelse med sport. Om dit barn er klar til at bære linser afhænger ikke af alder, men af to vigtige faktorer: Modenhed og hygiejne. Barnet skal være parat til at tage ansvaret for at behandle øjne og kontaktlinser korrekt. Om kontaktlinser til netop dit barn bliver en succes, afhænger i høj grad også af, om dit barn selv har et stort ønske om at få kontaktlinser.

En video siger mere end 1000 ord

Stilbillede til video for kontaktlinser
Afspil video om Stilbillede til video for kontaktlinser

Myter om kontaktlinser