skip to Main Content
Menu

Vælg ikke din nye brille i blinde

Hos os tager vi et billede af dig med de briller, du er interesseret i. Efterfølgende tager du dine egne briller på, så du tydeligt kan kigge på billederne og vælge lige nøjagtig den brille, du bedst kan lide.

Her finder du din favoritbrille

Gitte Sass er kendt for, at mange af vores briller har ”kant”. Men vi fører også de mere klassiske brillestel. F.eks. har vi eneforhandling på Sydsjælland af Oliver Peoples. Du kan altid regne med, at vi har et stort udvalg af de nyeste modebriller, som vi har hentet hjem fra udvalgte designere og populære mærker. Så tøv ikke med at kigge ind til os. For vi er ellevilde for at tage ned fra hylderne, så du kan prøve dig frem og finde lige præcis den brille, der matcher dig og liv. Du er også velkommen til at hente vores stilguide eller gennemgå den sammen med vores stilsikre medarbejdere, inden du vælger din nye brille.

Stærke fordele ved briller

  • Giver attitude og stil
  • Understreger personlighed
  • Giver med på moden-profil
  • Nemme at tage af og på
  • Helt individuelle løsninger

Køb nye briller på SE-konto eller lej dem hos os

Kom ind og hør hvordan du undgår at skulle give udbetaling eller betale renter, når du skal have nye briller.

Her ser du nogle af vores mærker. Men vi har mange flere på hylderne. Kom selv ind og se!

 
 

Vær godt klædt på foran skærmen

Skærmbriller aflaster dine øjne, hvis du sidder mange timer foran en skærm hver dag.

Bruger du allerede briller med flerstyrke, ved du, at de er lavet til at skulle fungere på såvel lang afstand som til den helt korte læseafstand. Arbejder du ved skærm vil synet oftest føles anstrengt fordi midterfeltet i din flerstyrkebrille typisk vil have det smalleste læseområde. Det resulterer i, at skærmafstanden bliver den vigtigste efterfulgt af styrken til skrivebordsafstand. Det sker lidt på bekostning af afstandssynet.

Med en skærmbrille kan du fokusere på skærmen, der er længere væk, end den afstand du almindeligvis holder en bog eller avis. Vi tilpasser skærmbrillen, så den passer til dine personlige behov, så du kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af enten 1, 2 eller 4 meter afhængig af, hvilken type glas, der vælges.

Gitte Sass har aftale med Dansk Erhvervsoptik, hvilket kan medføre økonomiske fordele. Lad os fortælle mere om det, når vi ses.

Fordele ved skærmbriller

Forebygger gener som f.eks.:

  • Rygsmerter
  • Hovedpine
  • Stivhed i nakke og skuldre
  • Træthed og svien i øjnene

Vær dog opmærksom på, at en skærmbrille ikke alene om at kunne hindre alle gener. Også forhold som indretning af din arbejdsplads i forhold til belysning, skærmindstilling, arbejdsstilling og variation i de daglige arbejdsrutiner, er faktorer, der kan spille vigtige roller for dit velbefindende, når du arbejder ved din PC.

Svømmebriller

Gå ikke i vandet uden den styrke, du har behov for. Hos os kan du få færdige svømmebriller og svømmemasker med styrke, der får dig til at få et godt syn på din bade- og svømmetur.

Kørebriller

Mange føler sig usikre, anspændte og stressede, når de kører bil. Især når der er dårlig sigtbarhed: I regnvejr. I tåget eller diset vejr samt i morgen- og aftendæmringen. Når man kører bil, er god sigtbarhed en vigtig nødvendighed for sikkerheden for dermed at kunne forebygge ulykker. Når sigtbarheden er dårlig, bliver vi hurtigere trætte og reaktionsevnen svækkes. Lad Gitte Sass hjælpe dig til at finde netop den glastype, der kan give dig en mere afslappet kørsel – også selvom du f.eks. lider af ”natteblindhed”.

Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller bruges i arbejdssituationer, hvor øjnene skal beskyttes mod støv, kemiske væsker, gnister og splinter. De leveres i alle styrker og i både enkeltstyrke/flerstyrke. Valget afhænger helt af, hvilket behov brillen skal opfylde for dig. Sikkerhedsbriller fra Gitte Sass er CE-mærkede i henhold til arbejdstilsynets regler og produceret efter strenge optiske og mekaniske kvalitetskrav.
Glassene tilpasses til præcis det arbejdsmiljø, de skal anvendes i og de sikkerhedsmæssige krav, brillen skal leve op til.