Gitte Sass by Poul Stig

Velkommen til Gitte Sass

Siden 1995 har Gitte Sass været den lokale velkendte optikerforretning i Ramsherred 19.

 

1.1. 2024 blev et generationsskifte en realitet og Gitte´s 2 børn Rikke og Rasmus Sass har overtaget butikken. Der er siden årsskiftet sket meget med den lille butik og en større transformation er i gang. Gitte er stadig at finde et par dage om ugen, men ellers skal hun nu bruge tiden som farmor/mormor for sine børnebørn.

 

Rikke har drevet optikerforretning i København gennem de sidste 12 år under Poul Stig Briller. Hun kommer med en masse erfaring samt et koncept, der har eksisteret i over 50 år. Poul Stig Briller har præcis som Gitte Sass været en anerkendt optikerforretning, der nu er vokset fra 1 butik til 8 butikker. Det bliver Rikke´s fornemste opgave at kombinere 2 koncepter og heldigvis er de grundlæggende værdier ens og dem piller vi ikke ved. Verdensklasse service, højt fagligt niveau, kvalitetsprodukter, nærvær og tid til kunden samt en god stemning, hvor relationer og tillid er i højsædet, vil du stadig blive mødt med.

 

Hjemmesiden her er under ombygning præcis som resten af huset i Ramsherred. Du kan selvfølgelig booke tid og er også altid velkommen til at give os et ring på 55775572.

 

Vi glæder os til at møde og hjælpe trofaste som nye kunder i butikken, som vi har gjort de sidste snart 30 år.

 

De bedste hilsner
Rikke, Gitte og pigerne.