Vælg ikke din nye brille i blinde

Synes du, det er svært at se dig selv, når du prøver brillestel? Så kan du altid få et par kontaktlinser på, eller vi kan tage et foto af dig.

Hvordan betaler jeg mine briller?

Kontant

Du kan betale dine nye briller kontakt eller med betalingskort.

Leje

Du kan vælge at leje dine briller. Her får du nye briller hvert 2. år.

Afbetaling

Du kan vælge afbetaling helt uden renter og gebyrer.

Danske og udenlandske brands

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig imødekommet, når du handler briller hos Gitte Sass. Derfor har vi briller til enhver smag. Vi lægger vægt på et bredt, moderne og farverigt sortiment med danske og udenlandske brands – små, såvel som store.

Om du er til Tom Ford, Ørgreen, MYKITA, MOSCOT, James Ay, Anne & Valentin eller et helt syvende mærke, så har vi helt sikkert stel, der falder i din smag. Søger du briller fra et specifikt mærke, og er du i tvivl om, hvorvidt vi forhandler dette, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Jesper med solbriller fra James Ay

Solbriller får dig frem i lyset

Brugen af solbriller er i dag ikke blot en nødvendighed for folk, der dyrker udendørs sport. Solbriller har gennem de seneste år udviklet sig til også at være et uundværligt modeobjekt og et statussymbol.

Hos Gitte Sass finder du et bredt sortiment af moderigtige solbriller, som ikke kun får dig til at se godt ud, men som også beskytter dine øjne optimalt mod solens uheldige påvirkninger. Solbriller beskytter nemlig dine øjne, så risikoen for grå stær og forkalkning nedsættes, og de har en afslappende virkning på dine øjne, samtidig med at de virker som solfaktor på øjnene ved at beskytte dem mod de skadelige UV-stråler.

Mange forskellige brands

Det er individuelt, hvad vores kunder synes er en stilfuld og perfekt solbrille. Derfor forhandler vi solbriller fra en række forskellige brands, der hver især arbejder med deres eget udtryk. Herunder kan du se nogle af de mærker, vi forhandler solbriller fra. Kig gerne ind i butikken for at se vores samlede sortiment.

Har du hørt om sportsbriller?

Sportsbriller er et værn mod insekter, støv, sne og andet, der ikke må komme i øjnene, når du dyrker sport. Sportsbriller fås ofte i flere størrelser, og de bør være fremstillet af superfleksible materialer, der kan formes, så de passer perfekt til ansigtet. Det er også vigtigt, at de briller du bruger til sport sidder godt fast. Derfor har mange sportsbriller specialgummi, ofte med riller, der klæber bedre, jo varmere du bliver. Det vigtigste på brillen er glassene. Mange køber sportsbriller med flere typer glas fx til solskin og til skyet vejr.

I butikken har vi et stort udvalg af sportsbriller. Fx fører vi Oakley og Carrera. Deres stærke, lette og smarte stel er også perfekte til dig, der skal have styrke i glassene.

Mand med sportsbriller

Fordele ved sportsbriller

Vær godt klædt på foran skærmen

Bruger du allerede briller med flerstyrke, ved du, at de er lavet til at skulle fungere på såvel lang afstand som til den helt korte læseafstand. Arbejder du ved skærm, vil synet oftest føles anstrengt, fordi midterfeltet i din flerstyrkebrille typisk vil have det smalleste læseområde. Det resulterer i, at skærmafstanden bliver den vigtigste efterfulgt af styrken til skrivebordsafstand. Det sker lidt på bekostning af afstandssynet.

Med en skærmbrille kan du fokusere på skærmen, der er længere væk, end den afstand du almindeligvis holder en bog eller avis. Gitte Sass har aftale med Dansk Erhvervsoptik, og vi tilpasser skærmbrillen, så den passer til dine personlige behov, så du kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af enten 1, 2 eller 4 meter – afhængig af, hvilken type glas der vælges.

Skærmbrille

Økonomiske fordele hos Gitte Sass

Børnebriller der hitter

Hos Gitte Sass har vi altid et godt udvalg i børne- og juniorbriller. Bl.a. fra mærker som Nike og Little Paul & Joe. Har dit barn helt specielle brilleønsker, finder vi ud af det.

For at børn trives bedst med deres briller, skal de være stærke, smarte og have god pasform. Har børn nedsat syn, kan det bl.a. medføre hovedpine, manglende koncentration og dårlig indlæring.

Tilbringer dit barn mange timer foran computerskærmen? Klager barnet over “trætte øjne” eller lignende? Så kig ind til os og hør, hvad fx specialglas til brug ved computer og smartphone kan gøre for dit barn.

Forebyggelse af nærsynethed

Antallet af nærsynede børn stiger kraftigt. Hvert 5. barn er nu nærsynet. For ikke mange år siden var det kun hvert 10. barn.

Hvis man er meget nærsynet, er der risiko for alvorlige øjenkomplikationer. Derfor er der lige nu fokus på at bremse udviklingen af nærsynethed hos det enkelte barn.

Hos os har vi flere forskellige muligheder, der både kan korrigere og bremse nærsynetheden: specielle brilleglas, natlinser og linser til dagsbrug.

Kom ind og hør nærmere om disse muligheder.

Andre briller

Svømmebriller

Gå ikke i vandet uden den styrke, du har behov for. Hos os kan du få færdige svømmebriller og svømmemasker med styrke, der får dig til at få et godt syn på din bade- og svømmetur.

Kørebriller

Mange føler sig usikre, anspændte og stressede, når de kører bil.  Især når der er dårlig sigtbarhed. Lad Gitte Sass hjælpe dig til at finde netop den glastype, der kan give dig en mere afslappet kørsel – også selvom du fx lider af ”natteblindhed”.

Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller bruges i arbejdssituationer, hvor øjnene skal beskyttes mod støv, kemiske væsker, gnister og splinter. De leveres i alle styrker og i både enkeltstyrke/flerstyrke. Valget afhænger helt af, hvilket behov brillen skal opfylde for dig.

Briller til enhver anledning

Kort sagt har vi briller til en hver smag, stil og anledning. Om du har behov for nye hverdagsbriller, solbriller, sportsbriller, skærmbriller, svømmebriller, kørebriller eller sikkerhedsbriller, så kan Gitte Sass hjælpe dig.

Vi har desuden stor ekspertise inden for valg af de rette glas og kontaktlinser. Vi kan vejlede i filterbriller til farveblindhed og vores dygtige medarbejdere er uddannet i brug af moderne teknik ift. professionelle synstests med avanceret elektronisk udstyr.

Butikken holder lukket fra mandag d. 12. februar - mandag d. 26. februar

Kære kunder, 

Da butikken skal gennemgå en større renovering lukker vi ned i 2 uger. Det sker fra mandag d. 12. februar – mandag d. 26. februar. Kom ned og hent briller og linser inden da. 

Det er muligt at komme i kontakt med os, hvis der opstår akutte behov under hele perioden på 55 77 55 72

Det vil ikke være muligt at booke tid online i perioden heller. 

Vi beklager besværet, men vi glæder os til at vi ses på den anden side i nye flotte omgivelser! 

Hilsen hele teamet fra Gitte Sass.