skip to Main Content
Menu

Børnebriller der hitter

Hos Gitte Sass har vi altid et godt udvalg i børne- og juniorbriller. Har dit barn helt specielle brilleønsker, gør vi hvad vi kan for hurtigt at hente dem hjem fra vores mange leverandører. For at børn trives bedst med deres briller, skal de være stærke, smarte og have god pasform.

Har børn nedsat syn, kan det bl.a. medføre hovedpine, manglende koncentration og dårlig indlæring.

Computerøjne

Tilbringer dit barn mange timer foran computerskærmen? Klager barnet over ”trætte øjne” eller lignende? så kig ind til os og hør, hvad f.eks. specialglas til brug ved PC/iPhone kan gøre for dit barn.

Vi er så glade for at det blev hos netop jer vi valgte at købe briller til Julius!!! Super super service og et par super fede briller der gjorde at Julius gik fra ikke at ville ha briller, til at han stod og klappede i hænderne da vi fik besked om at brillerne var klar 😃 Tak for jer 🌸

Mette Abel Rømer Klint

Parat til kontaktlinser?

Mange børn vil gerne have kontaktlinser, da det giver en anden frihed end briller f.eks. i forbindelse med sport.

Om dit barn er klar til at bære linser afhænger ikke af alder, men af to vigtige faktorer: Modenhed og hygiejne. Barnet skal forstå vigtigheden af, at han/hun er parat til at tage ansvaret for at behandle øjne og kontaktlinser korrekt. Om kontaktlinser til netop dit barn bliver en succes afhænger i høj grad også af, om dit barn selv har et stort ønske om at få kontaktlinser.

Her er nogle spørgsmål, der kan give et fingerpeg om, hvorvidt dit barn er modent nok til kontaktlinser. Kan du svare ja til de fleste af nedenstående spørgsmål, vil kontaktlinser være en mulighed for dit barn.

  • Dit barn kan overholde aftaler
  • Dit barn sørger selv for at få ordnet lektier
  • Dit barn sørger selv for at børste tænder om morgenen og aftenen
  • Dit barn vasker altid hænder efter toiletbesøg
  • Dit barn “snyder” ikke for bad efter sport eller gymnastik